Thuis

Shenzhen YEAH Household Co. Ltd

Bedrijfprofiel

Co. Ltd werd van het Shenzhen JA Huishouden opgericht in 2008 en specialiseert zich in de vervaardiging van metaaldraad het opschorten en het rek van het metaalmeubilair voor 50 landen, hoofdzakelijk aan markt van de landen van Japan, van de V.S. en van Europa de Midden-Oostenlanden. Het producten gamma van Druiprek, Keukenrek, Schoenrek, Badkamersrek, Wijnrek, en het multifunctionele draad opschorten.

 

Onze draad opschortende producten worden goedgekeurd door Amerikaanse NSF-Organisatie. Voorts heeft onze fabriek reeds de fabriekscontrole door TUV, AMAZONIË, SGS en ULINE overgegaan. Hoge stal - de kwaliteitscontrole en de geavanceerde automatische productietechnologie zijn ons speciaal voordeel in dezelfde markt. Wij hebben binnenshuis testruimte voor zoute neveltest, de afstandstest die van het plankencentrum, die diktetest, corrosietest, het laden test met een laag bedekken en test enz. laten vallen. Wij pogen u ons professioneel antwoord met concurrerende prijs en ervaren de industrieinformatie aan te bieden. Shenzhen heeft JA het gemoderniseerde automatische materiaal van lassenmachines en de ervaren leden van het verkoopteam.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2008 Gevestigd

2008-2018 Kantonmarkt

Shenzhen YEAH Household Co. Ltd Shenzhen YEAH Household Co. Ltd Shenzhen YEAH Household Co. Ltd Shenzhen YEAH Household Co. Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 2000000-2800000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%